BEMUTATKOZUNK

Néhány szó rólunk, táskáinkról!
Ismerje meg Ön is a Shilla egyedi bőrtáskák világát

Rólunk / Rólam

A Shilla márka 2021-ben jött létre, magyar és olasz terjeszkedéssel. Régóta vágyam volt egy saját márkát létrehozni, mely tükrözi a mai nő világát. Közvetlen Olasz bőr gyártói kapcsolatnak köszönhetően, első osztályú Olasz marhabőrből készülnek a termékek. A vállalkozás célja, hogy átéljük az igazi luxus érzését, egyedi termékekbe csomagolva. A táskák kialakításánál fontos szerepet játszik, egy igazi nő sokszínűsége. Minden igényt kielégítő darabokat terveztem, így táskáim minden élethelyzetben megállják a helyüket, a nélkül, hogy elveszítenék a minőség és az egyediség érzését.

Úgy gondolom, akkor tudunk meghatározó dolgot létrehozni, ha azt szívből tesszük.

Számomra a munkám a szenvedélyem és a szerelmem. Minden egyes darabban benne van a munkám iránti elkötelezettségem, ami megmutatkozik a termékek minőségében. Azt szeretném éreztetni a táskáim által, hogy mindenki egyedi és megismételhetetlen. Úgy terveztem őket, hogy minden élethelyzetben megfelelő társai legyenek egy igazi nőnek, megtartva az egyediséget és az eleganciát.

 

 

TERMÉKEINKRŐL

A táskáim 100 %-ban kiváló minőségű marhabőrből készülnek, ami növeli a táska karakterét és az élettartamát. Az Olaszok a gyártásási folyamat során, nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre és rendkívül odafigyelnek a részletekre, évtizedek óta az egyik legjobb minőséget nyújtják a bőrgyártás területén. Így nem volt kérdés, hogy termékeim minősége érdekében, Olasz bőrrel dolgozom.